Topper Saltea, PREVI, Aloe Vera Therapy Memory Comfort : Review si Pareri utile

by:

Previ

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

PREVI Aloe Vera Therapy Memory Comfort este un topper de saltea al carui scop este acela de a imbunatati nivelul de confort asigurand un somn relaxant si linistit. Ofera un nivel de fermitate mediu si poate fi amplasat pe orice fel de suprafata.

Topper-ul PREVI Aloe Vera Therapy Memory Comfort include un strat din spuma cu memorie moale, cu grosimea de 6 cm, fiind foarte ergonomic. Se adapteaza la forma corpului si ofera tot confortul de care aveti nevoie. De asemenea, asigura un bun sprijin si coloanei vertebrale.

Mai mult decat atat, beneficiaza de husa tip Aloe Vera care absoarbe transpiratia, umezeala si caldura, pentru un confort termic mai bun. Un alt avantaj al acsteia se refera la faptul ca dispune de fermoar si poate fi detasata si spalat in masina de spalat rufe la temperaturaide 30 de grade Celsius. In acest fel, ii veti asigura o buna igiena.

In plus, se recomanda sa aerisiti si sa aspirati periodic produsul. Nu folositi produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora irevesibil produsul.

Modelul in discutie prezinta o grosime totala de 6 cm. Vine la pachet cu o garantie de 12 luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea PREVI Aloe Vera Therapy Memory Comfort este un produs bun care ofera un plus de confort pe parcursul noptii. Cumparatorii s-au aratat multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca actuala suprafata de dormit, fie ca este vorba despre o canapea sau o saltea dura, ori de una veche nu le mai creeaza niciun fel de disconfort. Dimineata se trezesc mult mai bine odihniti si fara dureri de spate. Astfel, recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: PREVI Aloe Vera Therapy Memory Comfort

9.6

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Confortabila
  • Husa Aloe Vera detasabila
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *