Topper Saltea, PREVI, Aloe Vera Therapy 4+2 Memory Comfort Review si Pareri utile

by:

Previ

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

PREVI Aloe Vera Therapy 4+2 Memory Comfort este un topper de saltea ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu, oferind un bun confort indiferent de suprafata de dormit. Poate fi o alternativa buna de luat in calcul, dar pentru inceput, va propunem sa aflati mai multe detalii utile in continuare.

Topper-ul de saltea PREVI Aloe Vera Therapy 4+2 Memory Comfort este alcatuit dintr-uns trat de spuma poliuretanica HD High Resilience cu grosimea de 4 cm si un strat de spuma cu memorie moale cu grosimea de 2 cm. Cea din urma se adapteaza foarte bine la forma corpului asigurand un confort excelent in timpul somnului.

Husa este tip Aloe Vera si va protejeaza somnul. Aceasta pastreaza uscata salteaua si previne dezvoltarea bacteriilor. Unul dintre cele mai importante avantaje ale sale se refera la faptul ca se poate detasa si poate fi spalata in masinad e spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In acest fel, ii veti asigura o buna igienizare.

Totodata, vine la pachet cu o garantie de 12 luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

PREVI Aloe Vera Therapy 4+2 Memory Comfort este un topper de saltea foarte confortabil ce asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si de modul in care se odihnesc pe suprafata sa. Amelioreaza disconfortul creat de salteaua prea dura sau de imbinarile canapelei, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si fara dureri de spate. Il recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: PREVI Aloe Vera Therapy 4+2 Memory Comfort

9.6

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confort sporit
  • Hipoalergenic
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *