TOPPER NATURE’S ALOE VERA 4 CM DORMEO Review si Pareri pertinente

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul NATURE’S ALOE VERA 4 CM DORMEO poate fi o solutie excelenta pentru ameliorarea disconfortului creat de actuala suprafata de dormit, oferind un somn linisitit si relaxant. Poate fi amplasat pe orice fel de suprafata de la saltele vechi sau prea dure pana la canapele sau chiar direct pe podea.

NATURE’S ALOE VERA 4 CM DORMEO este realizat din 4 cm de spuma Orthocell, ce reprezinta un nou tip de spuma cu celule deschise si structura 3D ce se muleaza pe formele corpului si asigura o circulatie ultra-eficeinta a aerului pentru un mediu curat si sanatos. Totodata, punctele anti-alunecare de pe partea inferioara a topper-ului il mentin intr-o pozitie fixa prevenind alunecarea sa.

Produsul beneficiaza de tratament Cleaneffect la nivelul husei protejandu-l impotriva bacteriilor, microbilor si acarienilor fiind ideal si pentru o piele mai sesnibila. De asemenea, tratamentul cu Aloe Vera face ca produsul sa fie mai placut la atingere asigurand un somn placut.

Sistemul AirX permite o buna ventilatie interioara, astfel incat toata umezeala in timpul somnului sa fie eliberata rapid prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

Mai mult decat atat, topper-ul poate fi rulat foarte usor pentru depozitare si transport, ceea ce il face practic si in vacante.

Topper-ul NATURE’S ALOE VERA 4 CM DORMEO este un produs ecologic si sustenabil, suprafata acestuia fiind fabricata in proportie de 100% din fibre de poliester reciclate, ceea ce il face ideal atat pentru somn, cat si pentru mediu. Poliesterul reciclat face ca intreaga productie sa aiba un impact mai mic asupra mediului fiindca nu necesita produse petroliere noi, ceea ce reduce amprenta de carbon.

Totodata, acest produs este expediat intr-o sacosa reutilizabila, din material netesut ca o rola comprimata si sigilata in vid. Il veti putea lua cu voi ori de cate ori aveti nevoie. Dupa ce il primiti si desfaceti, lasati-l timp de sase ore sa isi revina la forma initiala si sa poata fi utilizat. In plus, acesta este disponibil intr-o gama destul de variata de dimensiuni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul NATURE’S ALOE VERA 4 CM DORMEO este un produs de calitate, ce reuseste sa ofere un bun confort si somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca somnul lor s-a imbunatatit considerabil, produsul fiind o varianta potrivita atat pentru o saltea, cat si pentru o canapea. Se intretine usor, poate fi rulat rapid si il folosesc chiar si in deplasari. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TOPPER NATURE'S ALOE VERA 4 CM DORMEO

9.9

Calitate

9.8/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma Orthocell
  • Sistem AirX
  • Tratament Cleaneffect si Aloe Vera
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *