TOPPER LUCIA 3+1 DORMEO Review si Pareri utile

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

LUCIA 3+1 DORMEO este un topper de saltea care reuseste sa imbunatatesca nivelul de confort si sa asigure un somn linistit pe tot parcursul noptii. Este realizat din materiale ce au capacitatea de a se adapta corpului oferind o buna sustinere.

Topper-ul LUCIA 3+1 DORMEO asigura un mediu mai confortabil si un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Este fabricat din materiale ce au capacitatea de a se adapta nevoilor corpului si de a oferi o buna sustinere in timpul somnului. Partea inferioara prezinta proprietati anti-alunecare mentinand topper-ul bine fixat pe suprafata saltelei. Mai mult decat atat, produsul beneficiaza de proprietati impotriva bacteriilor, microbilor si acarienilor oferind astfel un mediu mai curat si mai sanatos.

Intretinerea acestuia este foarte usoara, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice ce ar putea deteriora produsul.

Este disponibil in mai multe variante de dimensiuni atat pentru saltele single, cat si pentru saltele duble.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul LUCIA 3+1 DORMEO este un produs ce reuseste sa imbunatateasca foarte bine nivelul de confort, adaptandu-se nevoilor utilizatorului si oferind un somn linistit pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de produs si de modul in care se odihnesc pe suprafata sa si declara ca dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti. Iar pentru ca se ruleaza foarte usor, nu ezita sa il ia cu ei si in vacante. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: LUCIA 3+1 DORMEO

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Se adapteaza corpului
  • Partea inferioara antialunecare
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *