Topper Moonway Memory Aloe Vera 140 x 200 x 4 cm – Review si Recomandari

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Moonway Memory Aloe Vera este un topper foarte accesibil din perspectiva pretului, fiind prevazut cu spuma cu memorie, reusind sa ofere un somn linistit si confortabil. Il putem aseza pe orice fel de suprafata cum ar fi saltelele noi sau vechi, canapelele dure, camere de camin si asa mai departe.

Topper-ul de saltea Moonway Memory Aloe Vera prezinta o grosime de 4.5 cm, la interior beneficiind de 4 cm de spuma cu memorie ce are capacitatea de a se adapta formelor corpului reusind in acest fel de amelioreze punctele de presiune din zona coatelor, genunchilor, umerilor si bazinului, astfel incat sa puteti avea parte de un somn linistit. In acelasi timp, musculatura se va putea relaxa, asigurand, totodata, si o circulatie sangvina optima. Miscarile realizate de partener pe parcursul noptii nu se vor mai propaga astfel ca nu veti mai fi deranjati si nici nu veti mai deranja,

Husa produsului este dotata cu fermoare pe zonele laterale, ceea ce inseamna ca putem detasa simplu si rapid husa si o putem spala in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In acest fel, ii veti putea asigura o igienizare optima. Mai mult decat atat, fiindca se ruleaza foarte usor produsului, nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Dimensiunile topper-ului analizat sunt de 140 cm latime, respectiv 200 cm lungime.

Concluzii si Pareri

Moonway Memory Aloe Vera este un topper practic si eficient in foarte multe situatii reusind sa amelioreze cu succes dicsonfortul creat de actuala suprafata de dormit. Clinetii actuali sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, reusind sa le imbunatateasca foarte mult nivelul de confort. De asemenea, au mai adaugat ca nu ezita sa il ia si in vacante ori de cate ori au ocazia fiindca se ruleaza usor si nu ocupa mult spatiu in portbagaj. Un plus in acest sens, ar fi faptul ca husa se poate detasa pentru a o spala mai apoi. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Moonway Memory Aloe Vera 140 x 200 x 4 cm

9.5

Calitate

9.3/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Se ruleaza usor
  • Rezistent
  • Husa detasabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *