Topper memo 4cm, Best Sleep, 180x200cm – Review si Pareri utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Best Sleep este un topper ce reuseste sa reduca sau chiar sa elimine disconfortul creat de vechea saltea sau de canapeaua mult prea dura. Ofera un nivel de fermitate scazut, adica este moale si placuta, fiind capabila sa ofere un somn de calitate pe tot parcursul noptii.

Topper-ul Best Sleep prezinta o grosime de 10 cm din care 4 cm reprezinta spuma cu memorie si 6 cm spuma poliuretanica. Se muleaza foarte bine pe formele corpului si reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, astfel ca musculatura se poate relaxa complet.

Este un produs foarte usor de intretinut, fiind suficient doar aspirarea si aerisirea periodica. Il puteti aseza pe saltele, canapele sau chiar direct pe podea, acolo unde cei mici se pot juca in voie. Nu aluneca de pe suprafata unde este amplasat si imbunatateste in mod considerabil nivelul de confort.

Greutatea maxima pe care o poate sustine de persoana este de 120 de kg.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime si 200 cm grosime, avand o greutate de 8 kg.

Concluzii si Pareri

Best Sleep este un produs foarte bun ce reuseste sa sporeasca in mod considerabil nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Cumparatorii sunt si ei multumiti de topper declarand ca le-a schimbat extrem de mult calitatea somnului. Durerile de spate s-au ameliorat, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. Mai mult decat atat, ori de cate ori au ocazia iau topper-ul si in deplasari pentru a fi sigur ca se vor putea bucura de un somn linistit. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Best Sleep 180x200 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Extrem de confortabil
  • Rezistent
  • Spuma cu memorie

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *