Topper Memosan Roll-up 3+2 : Review si Pareri pertinente

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Memosan Roll-up 3+2 este un topper de saltea ideal pentru a imbunatati nivelul de confort oferind un somn mai relaxant si linistit. Partea interesanta este ca il puteti amplasa pe o saltea noua sau veche, pe o canapea incomoda, in deplasari cu cortul, rulota sau chiar direct pe podea.

Topper-ul Memosan Roll-up 3+2 este realizat din spuma Ecocell de inalta calitate cu grosimea de 3 cm ce asigura o buna adaptabilitate, ofera o sustinere optima corpului, asigurand un somn linistit. De asemneea, prezinta si un strat de 2 cm de spuma cu memorie ce reactioneaza la greutatea si forma corpului, reducand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet.

Panza 3D Airmesh aflate in zonele laterale ale saltelei, asigura o buna ventilatie interna, eliminand rapid umezeala rezultata in timpul somnului. Astfle, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in interiorul sua.

De asemenea, topper-ul beneficiaza de tratatament CleanEffect asigurand astfel un mediu curat avand proprietati antibacteriene si anti-acariene.

Pentru o mai buna manipulare a produsului, topper-ul este prevazut cu doua benzi de arici ce asigura o manevrare usoara. In acest fel, depozitarea produsului devine si mai facila ocupand putin spatiu.

Un alt avantaj se refera la husa detasabila si lavabila care poate fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In plus, este disponibil in variante pentru pat single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de doi ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Memosan Roll-up 3+2 este un model foarte confortabil, care imbunatateste nivelul de confort, protejand suprafata de dormit. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna fiindca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa, iar ori de cate ori au ocazia o iau si in deplasari. Husa se detaseaza usor si o pot spalata fara probleme oricand este nevoie. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Memosan Roll-up 3+2

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3D Airmesh
  • Husa detesabila si lavabila
  • Elastica si confortabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *