Topper MemoryDuo (3+3) Husa Blue Soft Detasabila Review si Pareri pertinente

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul MemoryDuo (3+3) este o varianta foarte buna pentru imbunatatirea nivelului de confort, asigurand un somn de calitate. Ofera un nivel de fermitate mic, fiind ideal pentru cei care prefera suprafetele de dormit moi. Acesta poate sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana.

Topper-ul MemoryDuo (3+3) este realizat dintr-un strat de spuma cu memorie de 3 cm si un alt strat ce formeaza miezul cu ogrismea de 3 cm realizat din spuma normala. Spuma normala ofera un suport optime pentru intreg corpul, iar spuma cu memorie permite mularea produsului dupa formele corpului. Astfel asigura confort personalizat si o buna relaxare.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoar pe toate patru laturile, ceea ce inseamna ca o veti putea detasa fara probleme. Va putea fi spalata ulterior in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Mai mult decat atat, topper-ul in discutie este disponibil intr-o gam variata de dimensiuni, atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul MemoryDuo (3+3) este un model care va poate imbunatati considerabil nivelul de confort fiind ideal pentru persoanele care au nevoie de o suprafata de dormit mai moale. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea pe care au facut-o si sustin ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Este foarte confortabil atat amplasat pe o saltea veche sau foarte dura, cat si pe o canapea. Disconfortul provocat de actuala saltea nu se mami resimte, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti si relaxati, fara dureri de spate. Apreciaza si faptul ca pot detasa husa, iar ori de cate ori au ocazia iau cu ei topper-ul in vacanta. Il recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper MemoryDuo (3+3) 

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte comod
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *