Topper saltea Kring Luxury , H 8 cm spuma memory, 160×200 cm | Review si Pareri pertinente

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Kring Luxury este un topper de saltea prevazut cus puma memory ce are capacitatea de a imbunatati nivelul de confort si de a asigura un somn mai linistit. In plus, poate fi amplasat pe orice fel de suprafete, de la saltele dure sau vechi pana la canapele incomode si asa mai departe.

Topper-ul de saltea Kring Luxury este prevazut cu structura din spuma Memory Mirror Foam cu perforatii Free Air adaugand un strat suplimentar de confort pentru un somn mai relaxant. Prezinta efect antistatic datorita hutei din tricot moale prevazuta cu capsule cu ioni de argint ce ajuta la eliberarea tensiunilor acumulate in timpul zilei. Mai mult decat atat, pe partea inferioara prezinta particule anti-alunecare din silicon ce il fixeaza mai bine pe suprafata de dormit.

Pentru ca topper-ul vine in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce il despachetati sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a il folosi. Desfaceti cu grija folia de protectie fiind atenti la instrumentele pe care le folositi pentru a nu deteriora produsul.

Pentru intretinerea produsului se recomanda aspirarea si aerisirea periodica a acestuia. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare care ar putea deteriora ireversibil topper-ul.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 8 cm grosime.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Kring Luxury este o varianta buna pentru a va imbunatati nivelul de confort asigurand un somn mai linistit si relaxant. Cumparatorii sustin ca se odihnesc bine pe suprafata acestuia, fiind confortabil atat amplasat pe canapea, cat si pe saltea. Nu mai au dureri de spate din cauza disconfortului produs de suprafata de dormit, iar dimineata se trezesc mai odihniti. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Kring Luxury 160x200 cm

9.4

Calitate

9.2/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Spuma cu memorie
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *