Topper saltea Medico Plus Silver Care Merino Super comfort line : Review si Recomandari

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Medico Plus Silver Care Merino Super comfort line este o varianta de topper de saltea realizat din spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu avand capacitatea de a imbunatati considerabil nivelul de confort si de a asigura un somn linistit. Daca este sau nu cea mai potrivita optiune si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Topper-ul de saltea Medico Plus Silver Care Merino Super comfort line prezinta o grosime de 10 cm si este format din doua straturi de spuma de calitate ce asigura un confort ridicat, dar si o buna rezistenta in timp. Miezul acestuia imbina eficeint spuma elastica cu memorie si cea ortopedica. Spuma cu memorie reactioneaza la temperatura corporala si urmeaza liniile corpului, oferind un suport optim pe o parte, iar pe de alta parte, previne supraincalzirea.

Husa acestuia este tratata cu ioni de argint ce ofera un mediu mai curat si mai sanatos, oferind proprietati anti-bacteriene si hipoalegernice.

In ceea ce priveste intretinerea topper-ului, lucrurile sunt foarte simple. Este suficient sa il aspirati si sa il aerisiti periodic. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea degrada ireversibil produsul.

In plus, un alt avantaj se refera la diversitatea dimensiunilor acestuia, astfel ca indiferent de dimensiunile de care ai  nevoie – fie pentru un pat single, fie pentru unul matrimonial, cu siguranta vei gasi ceea ce ai nevoie. Garantia cu care vine la pachet este si ea una foarte buna, de 15 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Medico Plus Silver Care Merino Super comfort line este o varianta de topper foarte confortabil si rezistent, care va poate oferi un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere excelenta pentru nevoile sale, fiindca se odihnesc foarte bine, iar durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Medico Plus Silver Care Merino Super comfort line

9.9

Calitate

9.9/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma cu memorie
  • Garantie 15 ani
  • Confortabil si rezistent
  • Disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *