Topper saltea Medico Plus Linen Organic Extra Super comfort line : Review si Pareri avizate

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Medico Plus Linen Organic Extra Super comfort line este un model de topper de saltea prevazut cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu fiind o optiune interesanta pentru toti cei care au nevoie de mai mult confort in timpul somnului. Poate fi folosita pe ambele fete si o puteti amplasa pe orice fel de suprafata de dormit.

Topper-ul Medico Plus Linen Organic Extra Super comfort line prezinta o grosime de 10 cm si este imbogatit cu in organic. Acesta ofera importante proprietati antibacteriene si hipoalergenice, iar pe de alta parte, ofera si o rezistenta superioara in timp.

Nucleul produsului este realizat din doua straturi care combina dou atipuri de spuma cu densitati si duritati diferite. Astfel, se adapteaza excelent greutatii si formelor corpului, putand opta fie pentru fata topper-ului mai moale, fie pentru cea mai dura. In plus, este o optiune foarte buna si pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui.

Pentru o mai buna fixare, prevenind alunecare de pe suprafata de dormit, topper-ul Medico Plus Linen Organic Extra Super comfort line a fost prevazut cu patru benzi elastice pentru o buna fixare. In plus, este un produs usor de intretinut, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora produsul.

Este un topper fabricat in Germania si pune la dispozitie o gama extrem de variata de dimensiuni fie pentru variante de pat single, fie pentru paturi matrimoniale. Mai mult decat atat, vine la pachet cu o garantie impresionanta de 15 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Topper-ul de saltea Medico Plus Linen Organic Extra Super comfort line este o varianta confortabila care poate imbunatati considerabil nivelul calitatii somnului. Clientii actuali confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata topper-ului. A eliminat complet disconfortul creat de actuala suprafata de dormit, iar dimineata nu se mai confrunta cu durerile de spate. Este un produs de calitate, usor de intretinut si durabil, pe care il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Topper saltea Medico Plus Linen Organic Extra Super comfort line

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabil si rezistent
  • Garantie de 15 ani
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni
  • Fete cu nivele de duritate difierite

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *