Topper Latex Natura 180x200x8, Bumbac Organic 100%, Alb

by:

Latex

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Latex Natura este un model topper ce ofera un nivel de confort sporit, putand fi amplasat pe orice tip de suprafata. Poate fi o varianta atat pentru saltele vechi, dure sau canapele mult prea tari. Rolul sau este de a oferi tot confortul de care aveti nevoie pe parcursul noptii.

Topper-ul Latex Natura este realizat din latex, avand o densitate foarte mare. Trebuie amintit faptulc a latexul prezinta o elasticitate foarte mare, mulandu-se pe formele corpului, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet. Mai mult decat atat, prezinta si proprietati naturale alcaline, asigurand un mediu sanatos si curat.

Pentru ca topper-ul dispune de proprietati anatomice, corpul fiind sustinut foarte bine, coloana vertebrala capatand o pozitie corecta, timp in care, asigura si o circulatie potrivita. Mai mult decat atat, husa se poate detasa astfel ca va putea fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca Latex Natura este foarte usor de rulat, il puteti lua fara probleme in deplasari fiindca nu ocupa mult spatiu in portbagajul masinii. Astfel, te vei putea bucura de el chiar si in vacante sau delegatii. In plus, fiindca husa se detaseaza, poate fi igienizata asa cum trebuie, chiar daca il amplasati pe diverse suprafete.

Fiindca topper-ul este expediat in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma normala pentru a fi utilizat.

Modelul despre care am discutat masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 8 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Latex Natura poate fi o varianta foarte buna pentru toti cei care isi doresc un nivel de confort ridicat si un somn de calitate. Cumparatorii actuali au declarat ca nivelul de confort s-a schimbat considerabil de cand se odihnesc pe acest topper, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. In plus, apreciaza foarte mult faptul ca pot scoase husa si o pot igieniza corespunzator. Nu ezita sa il ia de fiecare data cand au ocazia in vacante si calatorii in interes de serviciu, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Latex Natura 180x200x8

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Foarte confortabila
  • Husa detasabila
  • Proprietati anatomice
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *