Topper Latex Natura 140x200x8, Bumbac Organic 100%, Alb

by:

Latex

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Latex Natura poate fi ajutorul de nadejde pentru toti cei care necesita o suprafata mai confortabila de dormit, caci in momentul de fata, sunt nevoiti sa se odihneasca pe o saltea prea veche ori pe o canapea mult prea dura. Indiferent de locul unde este amplasat, topper-ul reuseste sa asigure cele mai bune conditii pentru un somn de calitate.

Topper-ul Latex Natura este fabricat din latex 100%, prezentand o densitate ridicata. Este important de amintit faptul ca latexul ofera o buna elsticitate, dar si rezistenta in timp impotriva deformarii. Mai mult decat atat, se muleaza perfect pe formele corpului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze, pentru a te putea bucura de un somn cat mai confortabil si linistit. In plus, latexul dispune si de proprietati naturale alcaline, ceea ce inseamna ca va tine la distanta bacteriile.

Fiindca produsul prezinta proprietati anatonomice, corpul este sustinut eficient, astfel incat coloana vertebrala va capata o pozitie corecta, asigurand, totodata, si o circulatie saguina optima. Un al avantaj al acestui model consta si in husa detasabila si lavabila in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Fiindca topper-ul Latex Natura se ruleaza extrem de usor, poate fi luat chiar si in vacanta. Nu ocupa mult spatiu in portbagaj si va puteti bucura de un confort sporit fie si in vacante sau in calatorii in interes de serviciu. Acest lucru este posibil cu atat mai mult cu cat husa se detaseaza, iar cand va intoarceti acasa o puteti introduce direct in masina de spalat rufe pentru o igienizare corespunzatoare.

Avand in vedere ca produsul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma intiala si pentru a putea fi utilizat.

Acest model masoara 140 cm latime, 200 cm lungime si 8 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Latex Natura este un produs bun, ce reuseste sa asigure tot confortul de care aveti nevoie pe parcursul noptii, indiferent de suprafata pe care este amplasat. Cumparatorii confirma acest lucru si se declara foarte multumiti de el. Sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa, este rezistent si apreciaza in mod deosebit faptul ca pot scoate husa si o pot spala in masina de vase. Astfel, il pot folosi oriunde, in concedii, in delegatii si asa mai departe, fara sa le fie teama ca se va murdari si va fi greu de curatat. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret a fi unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Latex Natura 140x200x8

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Proprietati anatomice
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *