Topper saltea, Green Future, Viva Memory Dual Confort Review si Pareri

by:

Green Future

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Green Future Viva Memory Dual Confort este un topper de saltea realizat din spuma poliuretanica si spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu. Totodata, acesta este indicat pentru persoane a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Topper-ul Green Future Viva Memory Dual Confort reuseste sa imbunatateasca nivelul de confort indiferent de tipul suprafetei pe care va odihniti. Este prevazut cu structura din spuma memory Mirror Foam 7 zone de confort care impreuna cu spuma elastica Green Form HD asigura un somn linistit si reduce  disconfortul creat de imbinarile canapelei sau duritatea ridicata a saltelei.  Include un strat generos de spuma cu memorie care se muleza pe corp si elibereaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Topper-ul poate fi utilizat atat pe partea cu stratul de confort din spuma memory, cat si pe partea cealalta daca doriti un nivel de fermitate mai mare. Husa este realizata din tricot cu insertii de puf siliconic fiind moale si placuta la atingere. Aceasta include fermoar ce va permite sa o detasati cu usurinta si sa o spalati in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Fiindca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si sa  poata fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea Green Future Viva Memory Dual Confort este un model confortabil ce asigura o buna sustinere corpului. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca produsul in cauza este foarte confortabil si se odihnesc excelent pe suprafata sa. L-au asezat pe diferite tipuri de saltele si chiar si pe canapea, iar de fiecare data confortul a fost unul excelent. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Green Future Viva Memory Dual Confort

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confort sporit
  • Husa detasabila si lavabila
  • 7 zone de confort

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *