Topper saltea Bamboo Memory Review si Pareri pertinente

by:

Green Future

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Bamboo Memory este un topper de saltea ce ofera sapte zone de confort punand la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Totodata, acesta poate fi o optiune buna pentru persoanele a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Topper-ul Bamboo Memory reuseste sa imbunateasca in mod considerabil nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Totodata, poate creste durata de viata a acesteia, imbunatatind si calitatae somnului.

Structura acestui topper este realizata din spuma cu memorie Mirror Foam cu sapte zone de confort reducand disconfortul creat chiar si de imbinarile canapelei sau duritatea saltelei.

Husa acestuia este realziata din microfibra de calitate, foarte placuta la atingere. Proprietatile naturale ale bambusului sunt binecunoscute, astfel ca agentul natural bamboo-kun din continutul fibrei de bambus previne dezvoltarea microbilor si bacteriilor pe suprafata fibrei, neutralizand chiar si mirosurile neplacute. Gratie structurii cu goluri multe ale fibrei, aceasta absoarbe foarte bine si, totodata, permite si evaporarea rapida a umiitatii pentru un bun confort termic. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu isi pot face aparitia.

Include si banda 3D de ventilatie care sporeste aerisirea interioara a produsului. In plus, fermoar va permite sa detasati cu usurinta husa pentru a o spala in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si sa poata fi utilizat. Atentie si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

Grosimea acestuia este de 5 cm si este disponibil in mai multe variante de dimensiuni. Garantia cu care vine la pachet este de 2 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea Bamboo Memory este un produs confortabil care poate fi asezat pe diferite tipuri de suprafete. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si confirma ca acest topper le-a imbunatatit in mod considerabil nivelul de confort. De asemenea, sunt incantati de faptul ca pot detasa husa, ceea ce face ca transportul produsului in deplasari sa fie mai facil si utilizarea mai igienica. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bamboo Memory

9.7

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati antibacteriene
  • 7 zone de confort
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *