Topper FDM, Nero Lateks | Review si Pareri pertinente

by:

FDM

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul FDM Nero Lateks este un produs excelent pentru imbunatirea nivelului de confort ce asigura un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii. Ofera o sustinere ferma ceea ce il face potrivit inclusiv pentru persoane cu afectiuni la nivelul spatelui. Mai mult decat atat, poate fi amplasat pe orice fel de suprafata de la saltele dure sau vechi pana la canapele incomode.

Topper-ul FDM Nero Lateks este fabricat din spuma poliuretanica cu densitatea de 100 g/mp si din latex oferind o buna sustinere corpului. Concret structura sa este urmatoarea: un strat de 4 cm din spuma poliuretanica HR H30 ce se adapteaza foarte bien formei corpului asigurand o buna rezistenta, un strat din latex cu grosimea de 2 cm ce imbunatate confortul si ajuta la apatarea produsului in functie de formele corpului pentru o circulatie optima a aerului, dar husa matlasata premium cu grosimea de 1 cm ce prezinta structura de membrana si ciclu de abraziune extins.

Intretinerea produsului este foarte simpla, trebuie doar sa aspirati si sa aerisiti periodic produsul. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea fi degradat.

Pentru ca vine in forma rulata si vidata, va trebui sa desfaceti produsul si sa il amplasati pe cadrul patului pana ce va reveni la forma initiala pentru a putea fi utilizat. Acest lucru ar putea dura cel putin 48 de ore. Atentie si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Produsul in discutie are o grosime de 7 cm si este disponibil intr-o gama destul de variata de dimensiuni, atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. Toate dimensiunile disponibile le puteti gasi aici.

Topper FDM, Nero Lateks review

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

FDM Nero Lateks poate fi o solutie ingenioasa pentru  a va imbunatati nivelul de confort sau o varianta optima pentru a va proteja noua saltea astfel incat sa ii asigurati o durata de viata mai mare. Cumparatorii actuali sunt incantati de produs si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, ameliorand complet disconfortul creat de vechea saltea sau de imbinarile canapelei. Sunt de parere ca au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FDM Nero Lateks

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Sustine foarte bine corpul
  • Confort sporit
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *