Topper FDM, Nero Kokos | Review si Pareri utile

by:

FDM

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

FDM Nero Kokos este un topper de saltea realizat din spuma profilata HR si nuca de cocos, ce ofera o sustinere ferma corpului, fiind o optiune inspirata si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Daca este o optiune inspirata si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Topper-ul FDM Nero Kokos este fabricat dintr-un strat de 4 cm de spuma profilata HR H30 ce imparte topper-ul in sapte zone adaptandu-se perferct in functie de formele corpului pentru o sustinere eficienta a acestuia. De asemenea, prezinta si un strat de 1 cm de nuca de cocos ce ofera proprietati anti-fungice si anti-alergice asigurand astfel un mediu curat si sanatos. Si, nu in ultimul rand, husa acestuia este matlasata avand o grosime de 1 cm cu structura de membrana si ciclu de abraziune extins. Imbunatateste nivelul de confort si offera avantajul de a putea fi detasata pentru a fi spalata in masina de rufe.

Pentru ca produsul este expediat in forma rulata si vidata, dupa ce il primiti va trebui sa il desfaceti si sa asteptati cel putin 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat. Mare atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Topper-ul in discutie este disponibil intr-o gama destul de variata de dimensiuni atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. Toate dimensiunile disponibile le puteti gasi aici.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

FDM Nero Kokos este o varianta de topper buna, care ofera o sustinere excelenta corpului pentru o pozitie corecta pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata, desi este un topper ferm, este totusi foarte confortabil si se simt foarte relaxati cand se odihnesc pe el. In plus, este usor de intretinut, ceea ce reprezinta un avantaj foarte important pentru ei. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: FDM Nero Kokos

9.6

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Nuca de cocos
  • Husa detasabila
  • Confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *