Topper saltea Dual Memory, Prestige Review si Pareri utile

by:

Prestige

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Dual Memory Prestige este o topper de saltea prevazut cu spuma poliuretanica si spuma cu memorie ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Este o buna optiune pentru a imbunatati nivelul de confort pentru actuala suprafata de dormit fie ca discutam despre o saltea veche sau incomoda ori despre o canapea dura.

Topper-ul Dual Memory Prestige este fabricat din spuma poliuretannica si spuma cu memorie, avand o grosime totala de 7 cm. Contine 4 cm de spuma poliuretanica cu o densitate mare, nedeformabil, dar si 3 cm de spuma cu memorie ce ii ofera un plus de confort.

Un avantaj important este acela ca husa este prevazuta cu fermoar, ceea ce inseamna ca o puteti detasa foarte usor pentru a o spala. In acest context, veti putea lua cu voi topper-ul oriunde doriti, iar cand reveniti acasa, veti igieniza corespunzator husa.

Pentru ca vine in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat. Fiti atenti si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea Dual Memory Prestige este un model confortabil ce poate imbunatati in mod considerabil nivelul de confort, asigurand un somn linistit. Cumparatorii sunt multumiti de acest topper si confirma faptul ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Sunt incantati de faptul ca pot detasa husa foarte usor si o pot igieniza corespunzator. De aceea, nu ezita sa il transporte ori de cate ori au ocazia, si in deplasari. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Dual Memory Prestige

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *