Topper saltea Classic, Prestige Review si Pareri pertinente

by:

Prestige

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul de saltea Classic Prestige este un model ce ofera o fermitate medie asigurand o buna sustinere corpului. Poate ameliora cu succes disconfortul creat de actuala suprafata de dormit, indiferent ca vorbim despre o saltea veche sau o canapea incomoda. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Topper-ul Classic Prestige este fabricat din spuma poliuretanica ce are o densitate de 25 kg/mc. Poate fi luat chiar si in depasari fiindca se ruleaza rapid, ocupand putin spatiu de depozitare.

Husa este realizat din tricot termoregulator, cu proprietati antitranspirante si antialergice. Avantajul acesteia este ca poate fi detasata si spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Se recomanda sa produsul o data la trei luni inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara. Astfel, ii veti asigura o uzura uniforma.

Mai mult decat atat, pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit. Atentie la instrumentele cu care desfaceti folia pentru a nu deteriora si produsul.

Mai mult decat atat, este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Classic Prestige este un topper de saltea confortabil, care va poate asigura un somn linistit pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de acesta si confirma ca se odihnesc eficient pe suprafata sa. Faptul ca pot detasa si spala husa reprezinta un avantaj important fiindca il pot lua fara probleme chiar si in deplasari. Il recomanda astfel mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Classic Prestige

9.6

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila
  • Tricot termoregulator

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *