Topper Moonway Memory Aloe Vera 90 x 200 x 4 cm – Review si Impresii

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Moonway Memory Aloe Vera este un topper avantajos ca pret realizat din spuma cu memorie ce ajuta la obtinerea unui somn mai confortabil si relaxant. Poate fi amplasat pe orice tip de suprafata de la saltele vechi sau noi canapele dure, sau in diverse situatii precum in corturi sau rulote, camere de camin si asa  mai departe.

Topper-ul Moonway Memory Aloe Vera are o grosime de aproximativ 4.5 cm la interior fiind prevazut cu 4 cm de spuma cu memorie ce adapteaza formelor corpului, reusind sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, astfel incat sa te poti bucura de un somn linistit, in timp ce musculatura se va putea relaxa complet. In plus, miscarile realizate de partener in timpul somnului nu se vor mai putea dispera astfel ca nu il veti mai deranja sau nu veti mai fi deranjati.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoare in partile laterale, astfel ca aceasta poate fi detasata foarte usor si spalata ulterior in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Astfel, ii veti putea asigura o igienizare corespunzatoare. In plus, fiindca se ruleaza foarte usor nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 90 cm latime si 200 cm lungime.

Concluzii si Pareri

Moonway Memory Aloe Vera este un topper destul de bun ce poate fi amplasat pe orice tip de suprafata reusind sa sporeasca cu succes nivelul de confort. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca somnul lor s-a imbunatatit de cand se odihnesc pe suprafata sa. Ori de cate ori au ocazia nu ezita sa il ia si in deplasari, in vacante, cu atat mai mult cu cat, atunci cand se intorc, pot detasa husa si o pot spala fara probleme in masina de spalat rufe. Sunt de parere ca a fost o alegere buna pentru ei al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Moonway Memory Aloe Vera 90 x 200 x 4 cm

9.5

Calitate

9.3/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistent
  • Se ruleaza usor

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *