Topper 130×190 memoryDuo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

MemoryDuo (3+3) este un topper de calitate, ce poate fi asezat pe orice tip de suprafata, rolul acestuia fiind chiar de a spori confortul suprafetei de dormit si de a asigura un somn cat mai relaxant si linistit. Din punctul meu de vedere, un topper ar trebui achizitionat in orice situatie cu atat mai mult ca se poata rula si poate fi luat chiar si in vacanta fara sa ocupe mult spatiu in portbagaj.

Topper-ul MemoryDuo (3+3) este prevazut cu doua staturi si anume: un strat de 3 cm de memory si un alt strat, tot de 3 cm, de spuma. Stratul de memory prezinta importante proprietati autoodelante si termosensibile, mulandu-se foarte bine pe formele corpului. In plus, asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale reusind sa favroizeze si circulatia sangelui.

Prezinta doua nivele de fermitate diferite: pentru suprafata mai moale este necesara intoarcerea topper-ului cu partea de memoryfoam in sus, iar pentru suprafata mai tare, va trebui sa asezati topper-ul cu partea cu spuma in sus.

Husa acestuia este detasabila, putand fi spalata in maisna de rufe. Pe fiecare dintre cele patru  laturi prezinta fermoare, putand fi detasata total sau partial.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 130×190 cm, avand o grosime de 6.5 cm. Este capabil sa sustina o impresionanta greutate de 130 kg/persoana.

Concluzii si Pareri

MemoryDuo (3+3) este, cu siguranta, o alegere foarte buna, fiindca transforma si cele mai dure suprafete in unele confortabile si foarte relaxante. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca, din punctul lor de vedere, a fost cea mai buna alegere. De asemenea, sustin ca dincolo de faptul ca este extrem de comod, se intretine si foarte usor, husa putand fi detasata. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

 

Recenzii pe scurt: MemoryDuo (3+3) 130x190 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • 2 nivele de fermitate
  • Rezistent
  • Husa detasabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *