Topper Saltea, PREVI, Silver Ioni de Argint Memory Comfort Aquagel Air-Fresh Review si Pareri

by:

Previ

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Topper-ul de saltea PREVI Silver este un produs care poate imbunatati considerabil nivelul de confort asigurand un somn mai linistit. Totodata, ofera un nivel de fermitate mediu si poate fi amplasat pe orice fel de suprafata precum saltea, canapele si asa mai departe.

Topper-ul PREVI Silver este realizat dintr-un strat de 2 cm de spuma cu memorie aquagel air-fresh moale si placuta, oferind calitati ergonomice excelente adaptandu-se la forma corpului, si un strat de 4 cm de spuma elastica. Prezinta o grosime de 6 cm si poate ameliora disconfortul suprafetei de dormit fie ca vorbim despre o saltea prea dura sau veche ori despre imbinarile canapelei.

Husa este realizata din material tip silver cu ioni de argint ce ofera proprietati hipoalergenice. Mai  mult decat atat, ionii de argint diminueaza dezvoltarea micorbilor si bacteriilor. Un alt avantaj al acestei huse este faptul ca a fost prevazuta cu fermoar, putand fi astfel detasata si spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In plus, tesatura este foarte moale si placuta la atingere fiind matlasata cu vatelina cu fibre de bumbac.

Puteti gasi in acest model atat pentru saltele single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 36 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea PREVI Silver este un model care poate imbunatati foarte mult nivelul de confort asigurand un somn linistit si relaxat. Clientii sunt foarte multumiti de el si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acestuia. De asemenea, au confirmat faptul ca durerile de spate s-au ameliorat si chiar au disparut. Se trezesc mult mai bine odihniti dimineata, iar faptul ca husa poate fi detasata reprezinta un avantaj pentru ei. Il pot lua cu ei si in deplasari, vacante sau excursii. Astfel, il recomanda si altor utilizatori si considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: PREVI Silver

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati hipoalergice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *