Topper Saltea, PREVI, Aloe Vera Therapy 4+2 Aquagel Air-Fresh Memory Comfort Review si Pareri

by:

Previ

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul de saltea PREVI Aloe Vera Therapy 4+2 Aquagel Air-Fresh Memory Comfort poate fi o solutie excelenta pentru a va imbunatati nivelul de confort si de a va asigura un somn linistit pe timpul noptii. Ofera un nivel de fermitate mediu si o buna sustinere intregului corp.

PREVI Aloe Vera Therapy 4+2 Aquagel Air-Fresh Memory Comfort este un topper prevazut cu o grosime de 6 cm si este format dintr-un strat de 4 cm de spuma elastica si un strat de spuma cu memorie Aquagel Air-Fresh cu grosimea de 2 cm. Spuma Aquagel Air-Fresh ofera calitati ergonomice foarte bune si sa adapteaza formai corpului, fara a crea presiune.

Husa este realizata din material AloeVera ce previne aparitia transpiratiei, caldurii si umezelii. Mentine suprafata de dormit curata si uscata oferindu-va un confort superior.

Un alt avantaj se refera la husa detasabila de care dispune. Aceasta fiind prevazuta cu fermoar, o puteti scoate si spala in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea PREVI Aloe Vera Therapy 4+2 Aquagel Air-Fresh Memory Comfort este un produs bun care va poate oferi un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de el si de modul in care se odihnesc pe suprafata sa fiind de parere ca este un produs bun. Confortul s-a imbunatatit remarcabil, iar durerile de spate au disparut. Nu ezita sa il ia cu ei si in deplasari avand in vedere ca pot detasa husa si o pot igieniza corespunzator de fiecare data. Il recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: PREVI Aloe Vera Therapy 4+2 Aquagel Air-Fresh Memory Comfort 

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa Aloe Vera detasabila si lavabila
  • Hipoalergenic
  • Cofortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *