TOPPER NATURE’S ALOE VERA 5 CM CU PERNA DORMEO Review si Pareri utile

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

NATURE’S ALOE VERA 5 CM DORMEO este un topper de saltea confortabil prevazut cu nucleu din spuma Orthocell ce asigura o buna sustinere intregului corp. Poate fi o varianta foarte interesanta de luat in considerare, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Topper-ul NATURE’S ALOE VERA 5 CM DORMEO creeaza o suprafata foarte confortabila de dormit, indiferent de pozitia preferata – pe spate, lateral sau burta. Este format dintr-un strat de 5 cm de spuma Orthocell cu celulatie deschisa si structura 3D ce se muleaza pe formele corpului permitand o circulatie optima a aerului. Astfel, toate umezeala acumulata in timpul somnului este eliberata rapid, iar mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Husa este fabricata din materiale reciclate in proportie de 100%, iar avantajul acesteia este ca se poate detasa si poate fi spalata in masina de rufe pentru o igienizare optima. In plus, beneficiaza de tratament cu Aloe Vera, care va protejeaza somnul asigurand un mediu mai curat si mai sanatos.

Partea inferioara a topper-ului este antiaderenta, ceea ce inseamna ca va ajuta ca produsul sa ramana fixat pe saltea.

Sistemul AirX asigura o buna circulatie interioara a aerului, eliminand umezeala acumulata. In plus, ajuta si la mentinerea unei temperaturi mai scazute.

Topper-ul vine la pachet si cu o perna Dormeo care contribuie, deopotriva, la o pozitie corecta in timpul somnului.

Fiindca produsul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa sase ore pentru a isi reveni la forma initiala si sa poata fi utilizat. Fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

NATURE’S ALOE VERA 5 CM DORMEO este un topper de saltea foarte confortabil ce asigura o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca somnul s-a imbunatatit considerabil, astfel ca dimineata se trezesc mult mai relaxati si fara dureri de spate. In plus, faptul ca pot detasa husa este un avantaj important pentru ei caci nu ezita sa il transporte in deplasari, iar la final vor spala husa foarte usor. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: NATURE'S ALOE VERA 5 CM

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma Orthocell
  • Perna anatomica
  • Sistem AirX
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

One Reply to “TOPPER NATURE’S ALOE VERA 5 CM CU PERNA DORMEO Review si Pareri utile”

  1. Popa Ligia spune:

    Excelent!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *