TOPPER OPTIONS DORMEO Review si Pareri pertinente

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

OPTIONS DORMEO este un topper fabricat in Europa potrivit pentru a fi asezat pe orice fel de suprafata de la saltele vechi sau dure pana la fotolii ori canapele. Scopul sau este de a ameliora disconfort creat de actuala suprafata de dormit si de a asigura un somn relaxant pe tot parcursul noptii.

Topper-ul OPTIONS DORMEO este prevazut cu un strat de 4 cm de spuma Ecocell cu celulatie deschisa, structura piramidala ce se muleaza pe formele corpului timp in care permite aerului sa circule eficient in interiorul produsului. Mai mult decat atat, topper-ul va va ajuta sa mentineti o pozitie corecta a coloanei vertebrale, fiind potrivita si pentru persoanele care se confrunta cu probleme in acest sens.

Pe partea laterala a husei dispune de sistem AirX ce presupune o circulatia eficienta a aerului pentru a elimina umezeala rezultata in timpul somnului. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul topper-ului. Husa include si micro buzunare de aer care sporesc, deopotriva, circulatia aerului asigurand o temperatura potrivita pentru un somn odihnitor.

Husa este foarte moale si placuta la atingere fiind realizata dintr-un material tricotat ce asigura o buna rezistenta in timp.

Partea si mai interesanta este ca veti putea folosi topper-ul atat acasa, cat si in deplasari fiindca se ruleaza usor si poate fi transportat fara probleme.

Pentru ca este expediat in varianta rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa sase ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizat. Fiti foarte atenti si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul OPTIONS DORMEO este un produs de calitate, capabil sa ofere un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata sa, astfel ca durerile s-au ameliorat sau in multe cazuri au disparut complet. Se ruleaza usor, il folosesc si in deplasari, iar din punctul lor de vedere, nu au ce sa ii reproseze. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: OPTIONS DORMEO

9.9

Calitate

9.8/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma Ecocell
  • Foarte confortabil
  • Rezistent
  • Sistem AirX

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *