Topper Nature’s Aloe Vera din spuma cu memorie 5 cm Dormeo Review si Pareri

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Nature’s Aloe Vera Dormeo reuseste sa imbunatateasca nivelul de confort al oricarei suprafete de dormit, oferind un somn linistit pe tot parcursul noptii. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti indata.

Topper-ul Nature’s Aloe Vera Dormeo este prevazut cu un nucleu realizat din spuma cu memorie, ce amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet. De asemenea, ofera o pozitie corecta si coloanei in timpul somnului. Partea superioara are forma unor spirale piramidale ce creeaza canale de aer actionand impreuna cu sistemul AirX System mentinand un mediu mai uscat si mai racoros.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoar, ceea ce va permite sa o detasati usor si sa o spalati in  masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Pe partea inferioara, include sistem anti-alunecare ce previne alunecarea topper-ului de pe suprafata unde este amplasat.

Pentru ca vine rulat si vidat, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa sase ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

In plus, il puteti gasi atat in variante pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Nature’s Aloe Vera Dormeo este un produs confortabil ce poate fi amplasat pe diferite tipuri de suprafete asigurand un somn linistit. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca nivelul de confort s-a imbunatatit considerabil. Se odihnesc mult mai bine noaptea, iar dimineata se trezesc fara dureri de spate. L-au asezat pe saltele, canapele si l-au transportat chiar si in vacanta, iar in fiecare situatie si-a facut treaba cu succes. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Nature's Aloe Vera Dormeo

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma cu memorie
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Husa detasabila si lavabila
  • Anti-alunecare

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *