Topper termosensibil, WEBTEX-1 Memory, AloeVera, Alb Review si Sfaturi utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

WEBTEX-1 Memory AloeVera este un topper de saltea termosensibil care va poate ajuta sa imbunatatiti nivelul de cnfort al actualei suprafete de dormit fara a schimba salteaua care ar presupune un cost mult mai mare. Totodata, trebuie sa aveti in vedere faptul ca acesta ofera un nivel de fermitate scazut, deci discutam despre o suprafata moale.

Topper-ul WEBTEX-1 Memory AloeVera este un model fabricat din spuma poliuretanica si spuma cu memorie care poate fi amplasat pe orice fel de suprafata. Grosimea acestuia este de 3.5 cm. Printre caracteristicile principale ale acestuia se numara flexibilitatea pe care o ofera, adaptandu-se nevoilor corpului, este termoelastic, confortabil si asigura o durabilitate buna. De asemenea, nici nu se deformeaza si nici nu isi schimba fermitatea in timp.

Husa este realizata din tesatura moale, matlasata cu un strat hipoalergenic pufos. Ofera o ventilatie optima, iar partea si mai interesanta este ca poate fi detasata si spala in masina de spalat urfe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Topper-ul a fost prevazut si cu niste benzi elastice special concepute pentru a asigura o aderenta buna prevenind deplasarea topper-ul  de pe suprafata saltelei.

In plus, produsul este disponibil intr-o gama destul de variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul WEBTEX-1 Memory AloeVera este un model confortabil ce imbunateste nivelul de confort si asigura un somn mai relaxant. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model care a fost potrivit nevoilor sale. Nu ezita sa il ia cu ei nici in deplasari, vacante sau excursii tocmai datorita faptului ca pot detasa husa, iar la final pot igieniza corespunzator husa. Recomanda, astfel, produsul mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: WEBTEX-1 Memory AloeVera

9.2

Calitate

9.0/10

Confort

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *