Topper smart 90×190 spuma 5cm cu husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Smart este un produs de calitate, ce ofera un nivel de confort sporit chiar si amplasat pe suprafete dure si foarte tari. Acesta poate fi asezat de la saltele foarte vechi pana la canapele sau chiar direct pe podea. Mai mult decat atat, rulandu-se foarte usor, o poti lua fara probleme chiar si in vacanta.

topper smart 90x190 rulat

Acest model este prevazut cu un strat de 5 cm de spuma high resilience, oferind un nivel de fermitate mediu. Reuseste sa sustina eficient greutatea corporala si se muleaza foarte bine pe formele corpului. In plus, musculatura este foarte relaxata, asigurand un somn de calitate si o circulatie a sangelui buna.

Un avantaj foarte important se refera la husa usor de detasat partial sau total. Aceasta este prevazuta cu fermoare pe toate cele 4 laturi, putand fi adaugata chiar si in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Topper-ul Smart poate sustine o greutate de pana la 90 kg/persoana. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 90×190 cm si cantareste 4.5 kg.

Concluzii si Pareri

Poti opta cu incredere pentru topper-ul Smart fiindca este un produs bun, foarte confortabil si rezistent. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca este foarte confortabil, usor de intretinut si extrem de practic chiar si in vacanta. Il reocmanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper Smart 90x190

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Relaxeaza musculatura
  • Rezistent
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *