Topper smart 120×190 spuma 5cm cu husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Smart poate fi o solutie accesibila pentru a spori confortul saltelei tale, indiferent ca discutam despre o saltea veche, incomoda sau chiar o canapea foarte tare. Scopul acestuia este de a spori confortul suprafetei de dormit si de a asigura o pozitie corecta a corpului.

Acest topper este realizat din spuma high resilience cu o grosime de 5 cm, duritatea acestuia fiind una medie. Asigura un suport optim corpului, peritand muschilor sa se relaxeze in totalitate, pentru un somn de calitate. In plus, sustine eficient coloana, reusind astfel sa amelioreze durerile de spate. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 90 de kg/persoanna.

Structura cu celulele deschise permite aerului sa patrunde eficient in structura sa. Astfel, umiditatea acumulata in timpul somnului este eliminata rapid, prevenind astfel formarea mucegaiului si a bacteriilor.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoare pe toate cele patru laturi, putand fi detasata partial sau total. In plus, aceasta poate fi spalata la temperatura de 40 de grade Celsius.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 120×190 cm, avand o greutate de 5.75 kg. In momentul in care nu este folosit topper-ul, atunci trebuie sa stii ca poate fi rulat si depozitat foarte usor, fara sa ocupe mult spatiu.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Smart ar putea reprezenta o solutie si pentru tine, fiindca reuseste sa transforme suprafata de dormit intr-una comoda, iar acest lucru este confirmat si de catre actualii cumparatori. Concret, acestia sustin ca inca dupa prima noapte au putut simti diferenta, dimineata fiind mult mai bine odihniti. Sunt de parere ca este un produs de calitate, ce merita achizitionat, al carui raport calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper Smart 120x190 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Rezistent
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Husa detasabila total sau partial

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *