Topper Ted Memory Line Lavender, H 3 cm, 82 x 190 cm – Review si Sfaturi utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Memory Line Lavender este un topper ce te va ajuta sa imbunatatesti calitatea somnului, indiferent de suprafata pe care este asezat. Acum te poti odihni excelent chiar si pe cele mai ferme saltele sau cele mai dure canapele. De asemenea, poate fi folosit chiar si atunci cand ai musafiri, pentru a le asigura un somn linistit pe toata durata noptii.

Topper-ul Ted Memory Line Lavender este realizat din spuma poliuretanica, avand o grosime de 3 cm. Acesta poate fi asezat chiar si direct pe podea, pentru ca cei mici sa se poata juca in tihna. Se ruleaza foarte usor in cazul in care vrei sa il depozitezi si nici nu ocupa mult spatiu. In plus, odata asezat pe saltea, nu aluneca si se fixeaza foarte bine pe suprafata acesteia.

In ceea ce priveste intretinerea acestuia, nimic mai simplu! Este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acestuia, fara sa folosesti substante chimice care ar putea degrada produsului.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 82 x 190 cm.

Concluzii si Pareri

Ted Memory Line Lavender este un topper accesibil ca pret, ce asigura tot confortul de care  ai nevoie. Clientii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca reusesc sa se odihneasca foarte bine pe el, indiferent de suprafata pe care este asezat. In plus, intretinerea nu este pretentioasa, ceea ce ii multumeste. In acelasi timp, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Topper Ted Memory Line Lavender, H 3 cm, 82 x 190 cm

9.5

Calitate

9.3/10

Confort

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de intretinut
  • Confortabil
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *