Topper Ted Aloe Memo Flex, 160×200 cm – Review detaliat

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Aloe Memo Flex este un topper foarte practic, al carui scop este de a imbunatati realmente confortul saltellei tale, dar pe de alta parte, si de a o proteja eficient impotriva uzurii. Indiferent ca ai o saltea noua sau chiar si o saltea veche, acest topper ti-ar putea fi de mare folos, fiind potrivit pentru orice tip de suprafete.

TED reprezinta unul dintre cei mai mari producatori de saltele, paturi, sisteme de dormit si dormitoare, avand o vasta experienta in domeniu, ceea ce il si recomanda. In portofoliul sau, se afla o gama foarte variata de produse al carui raport calitate/pret este unul foarte avantajos.

Topper-ul Ted Aloe Memo Flex este un model foarte interesant, al carui material este tratat cu Aloe Vera, ce aduce multiple beneficii organismului, dar asigura si un somn relaxant.Dispune de doua nivele de fermitate astfel ca partea moale este realizata din spuma cu memorie, in timp ce partea mai tare este prevazuta cu fibre de poliester.

Structura Ted Aloe Memo Flex, 160x200 cm

Datorita plasei 3D, va asigura o circulatie foarte buna a aerului prin interiorul sau, ceea ce nu va permite formarea mucegaiului sau a bacteriilor, eliminand eficient umezeala rezultata in timpul noptii. Spuma memory are o grosime de 1.5 cm in interiorul matlasarii, asigurand un plus de confort. Totodata spuma poliuretanica are o grosime de 3 cm.

Dimensiunile acestui model sunt de 160 x 200 cm, avand o grosime de 5 cm. Poate fi amplasat pe orice tip de suprafete, imbunatatind realmente confortul si asigurand un nivel de confort crescut.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Ted Aloe Memo Flex este un model rezonabil, ce asigura un confort sporit, putand fi asezat fara probleme pe orice tip de suprafete. Clientii confirma acest lucru si declara ca reusesc sa se odihneasca foarte bine pe suprafata sa, fiind suficient de gros. De asemenea, sustin ca nivelul de fermitate este unul mediu, iar partea cea mai interesanta este ca preia efectiv forma corpului. Sunt multumiti de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

 

– SPECIFICATII PRODUCATOR –

CARACTERISTICI GENERALE

Material Spuma poliuretanica

Spuma cu memorie

Material husa Poliester
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Grosime 5 cm
Dimensiune (cm) 160 x 200

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Topper Ted Aloe Memo Flex, 160x200 cm

9.6

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Doua nivele de fermitate
  • Circulatie interna optima
  • Material tratat cu Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *