Topper Somnart Memory Air Foam Aloe Vera – Review si Opinii personale

by:

Somnart

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Somnart Memory Air Foam Aloe Vera este un topper foarte accesibil ca pret ce ofera un nivel de fermitate mediu, oferind un somn foarte confortabil. Este important de mentionat faptul ca il putem aseza pe orice tip de suprafete de la saltele vechi sau noi pana la canapele dure, fiind in orice situatie la fel de eficient.

Topper-ul Somnart Memory Air Foam Aloe Vera  reuseste sa preia formele corpului si sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze in totalitate. De asemenea, ofera un suport optim corpului sustinaned eficient indeosebi coloana vertebrala. Miezul produsului este realizat din memory foam cu o densitate de 28 kg/mc.

Husa este realizata din poliester si este tratata cu Aloe Vera, avand efect de calmare al pielii, asigurand un mediu curat. In plus, aceasta se poate detasa foarte usor putand fi spalata in amsina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Mai mult decat atat, partea de jos a produsului este realizata din material anti-alunecare ce nu permite topper-ului sa se deplseze de pe suprafata saltelei.

Este necesara aerisirea si / sau aspirarea topper-ului in mod regulat. Nu se recomanda utilizarea produselor lichide de suprafata pe suprafata sa. Acest model il putem gasi in mai multe variante de dimensiuni si anume: 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm si 180 x 200 cm. Grosimea acestuia este de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Somnart Memory Air Foam Aloe Vera este un topper de saltea confortabil, care se comporta destul de bine in timp. Clientii actuali sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, fiind totodata si foarte calduros. De asemenea, sustin ca se ruleaza foarte usor si il pot lua oriunde cu ei, astfel ca de multe ori il pun in bagaj si il iau in vacanta. Din punctul lor merita achizitionat si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Somnart Memory Air Foam Aloe Vera

9.3

Calitate

9.0/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de intretinut
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *