Topper saltea Sleepmode iBamboo Memory Comfort Review si Pareri pertinente

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode iBamboo Memory Comfort este un topper de saltea realizat din spuma poliuretanica si spuma cu memorie, ce vizeaza oferirea unui plus de confort. Poate fi asezat atat pe saltea, cat si pe canapea, ameliorand disconfortul creat de actuala suprafata de dormit. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Topper-ul de saltea Sleepmode iBamboo Memory Comfort prezinta o inaltime de 2.5 cm si include in structura sa spuma cu memorie responsabila pentru obtinerea confortului mult dorit. Aceasta are capacitatea de a se mula pe formele corpului si de a asigura un bun confort intregului corp.

Husa produsului este fabricata din material textil prevazut cu fire de bambus. Aceasta prezinta proprietati hipoalergenice si antibacteriene pentru a va putea bucura de un somn linistit.

Nivelul de fermitate pe care il pune la dispozitie este unul mediu, avand o densitate de 30 kg/mc.

In plus, un alt avantaj este acela ca pune la dispozitie o gama foarte variata de dimensiuni, ceea ce inseamna ca este imposibil sa nu gasiti dimensiunile potrivite. Totodata, vine la pachet cu o garantie de 5 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Sleepmode iBamboo Memory Comfort este un topper de saltea foarte confortabil care amelioreaza cu succes disconfortul creat de actuala suprafata de dormit fie ca discutam despre saltele vechi sau canapele dure. Cumparatorii s-au aratat multumiti de el si confirma faptul ca este confortabil. Elimina eficient disconfortul creat de denivelari dintre imbinarile saltelei sau disconfortul creat de arcurile vechi. De asemenea, s-a dovedit a fi la fel de eficient asezat atat pe canapea, cat si pe saltea. Este usor de intretinut, iar datorita elasticelor de prindere, nu aluneca de pe suprafata unde este asezat. Il recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepmode iBamboo Memory Comfort

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Nu aluneca de pe suprafata saltelei
  • Disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *