Topper Saltea Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE, 90Х200, 6 cm – Review si Pareri utile

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE este un model de topper realizat din spuma poliuretanica, avand doua fete, ce poate fi asezat pe orice tip de suprafata. Asigura un somn relaxant si reuseste sa transforme orice suprafata de dormit intr-una confortabila, pentru a te putea bucura de un somn de calitate.

Nucleul produsului este realizat din 4 cm de spuma poliuretanica Sonnocell, oferind un nivel de fermitate mediu spre ridicat. Sustine eficient coloana vertebrala, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet, iar dimineata te vei simti revirgorat. Poate fi amplasat pe orice parte, iar partea si mai interesanta este ca poate fi o varianta si pentru cei ce se confrunta cu dureri de spate.

Husa topper-ului este tratata cu Aloe Vera, ce ofera beneficii multiple asupra organismului. Mai mult decat atat, aceasta se poate detasa si poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE  poate sustine o greutate de pana la 120 kg de persoana, iar pentru ca se ruleaza foarte usor, depozitarea este una foarte facila, dar il puteti lua si in vacanta.

Dimensiunile acestuia sunt de 90 cm latime si 200 cm lungime, alaturi de o grosime de 6 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE  ar putea fi o varianta convenabila in materie de toppere fiindca este confortabil si chiar reuseste sa transforme radical confortul suprafetei actuale de dormit. Persoanele care au cumparat acest produs sustin ca sunt foarte multumite de alegerea facuta, iar ei se odihnesc foarte bine pe el. Totodata, sustin ca somnul lor s-a imbunatatit inca dupa prima noapte de cand au inceput sa doarma pe el. In plus, apreciaza faptul ca husa se poate detasa, astfel ca ii pot asigura o igienizare potrivita. Din punctul lor de vedere, a fost o optiune avantajoasa, pe care o recomanda mai departe. Mai mult decat atat, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepmode Aloe Vera ZIPMODE 90x200 cm

9.4

Calitate

9.2/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 fete
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *