Topper Ortopedic N25 3 cm, Husa detasabila Aloe Vera Review si Pareri obiective

by:

Best Sleep

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ortopedic N25 3 cm face parte din gama topperelor Best Sleep realizate din spuma poliuretanica ce ofera un plus de confort actualei suprafete de dormit. Acesta prezinta un nivel de fermitate mediu si este potrivit pentru persoane a caror greutate maxima este de 120 de kg.

Topper-ul Ortopedic N25 3 cm este fabricat din spuma poliuretanica avand o densitate de 25 kg/mc, ceea ce inseamna ca ofera un nivel de fermitate mediu. Reuseste sa imbunatateasca nivelul de confort si sa ofere un somn linistit pe tot parcursul noptii.

Un alt avantaj al acestui produse se refera la husa prevazuta cu fermoar. Astfel, aceasta poate fi detasata usor si spalata direct in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius, pentru o buna igienizare.

Mai mult decat atat, produsul in discutie este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

Are o grosime de 3 cm si vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Ortopedic N25 3 cm este un model foarte confortabil, ce imbunatateste nivelul de confort asigurand un somn linistit. Clientii actuali sustin ca este un model foarte moale, calitativ, ce asigura un somn extrem de odihnitor. Sunt foarte incatati de el si de confortul pe care il ofera si sunt de parere ca a fost o alegere buna pentru nevoile sale. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Ortopedic N25 3 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *