Topper Ortopedic, Moonway, Basic Confort Review si Pareri utile

by:

Moonway

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Moonway Basic Confort este un topper ortopedic ce reprezinta o solutie practica pentru cei care au nevoie sa imbunatateasca nivelul de confort. Asigura o buna sustinere corpului si un somn linistit pe tot parcursul noptii. Totodata, ofera un nivel de fermitate mediu si prezinta o densitate de 21 kg/mc.

Topper-ul Moonway Basic Confort poate fi amplasat pe orice fel de suprafata fie ca vorbim despre canapea, saltea sau atunci cand mergeti in camping. Ofera un suport excelent pentru gat, cap, coloana, brate si picioare. Sustine coloana vertebrala si elimina punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

De asemenea, asigura o circulatie eficienta a aerului si elimina umezeala acumulata in timpul somnului. Impiedica transferul miscarilor partenerului in timpull somnului.

Husa exterioara este realizata din material textil cu aspect 3D ce ofera un plus de confort. Intretinerea acesteia este foarte simpla, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare, caci ar putea deteriora ireversibil produsul.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa depaschetare sa asteptati circa sase ore pentru a putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Este disponibila in mai multe variante de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul ortopedic Moonway Basic Confort este un model confortabil ce ofera o buna sustinere corpului imbunatatind nivelul de confort. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca se odihnesc bine pe suprafata acestuia. Amelioreza considerabil disconfortul creat de actuala suprafata de dormit si este foarte practic. Il pot lua cu ei si in deplasari, fiind usor de rulat. Il recomanda  mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Moonway Basic Confort

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Sustine bine coloana

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *