Topper cu memorie Memory Lavanda Somnart Review si Pareri

by:

Somnart

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Memory Lavanda Somnart este un produs special conceput pentru a imbunatati nivelul de confort asigurand un somn linistit pe tot parcursul noptii. Pune la dispozitie un nivel de fermitate redus, putand fi amplasat pe diferite tipuri de suprafete.

Topper-ul Memory Lavanda Somnart este realizat dintr-un strat de 5 cm de spuma cu memorie ce asigrua un bun confort. Prezinta o densitate de 40 kg/mc si ofera o surpafata de odihna moale. Gratie lavandei, ofera efecte terapeutice de relaxare si antistres.

Acesta beneficiaza de o husa prevazuta cu fermoar pe care o puteti detasa cu usurinta pentru a o spala direct in masina de spalat rufe. In acest fel ii puteti asigura o igiena excelenta.

Pentru ca produsul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare, sa asteptati circa 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si sa poata fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul. De asemenea, evitati sa umeziti topper-ului si curatati-l odar cu aspiratorul.

Totodata, mentionam ca topper-ul Memory Lavanda Somnart beneficiaza de etichetea Oeko-Tex ce indica utilizatorilor siguranta oferita de produs, materialelele din care a fost realizat fiind prietenoase cu pielea.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Memory Lavanda Somnart este o varianta de topper confortabil si bun ce va poate asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de alegera facuta si declara ca se odihnesc bine pe suprafata acestuia. L-au asezat pe diferite tipuri de suprafete, iar de fiecare data a fost excelent. A ameliorat disconfortul, iar calitatea somnului s-a imbunatatit considerabil. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Memory Lavanda Somnart 

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Cofnortabila
  • Husa detasabila si lavabila
  • Tratament lavanda

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *