Top Saltea Memory foam 5 cm Divaflex 180 x 200 cm – Review si Pareri obiective

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Memory foam 5 cm Divaflex este un topper interesant, pregatit sa ofere tot confortul de care ai nevoie pentru a te putea bucura de un somn linistit si confortabil. Acesta poate fi asezat pe orice tip de suprafata, de la saltele foarte vechi sau dure pana la canapele incomode.

Sigur ca cel mai important este confortul oferit, insa este bine de stiut faptul ca acesta protejeaza foarte bine salteaua, asigurandu-i o durata de viata mai mare. Acest model despre care am ales sa discutam are o grosime de 5 cm si este prevazut cu spuma cu memorie in structura interna, reusind sa transforme cam orice suprafata in una foarte confortabila. Mai mult decat atat, o poti transforma intr-un loc potrivit pentru ca cei mici sa se poata juca in maxima siguranta.

Un alt avantaj al acestui topper se refera la posibilitatea detasarii husei. Ulterior, aceasta poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius, astfel asigurandu-i o igienizare optima. Aceasta dispune si de tratament antibacterian, antialergic si antiacarieni, oferind un mediu curat si sanatos pentru un somn linistit.

In plus, se ruleaza foarte usor, putand fi luata si in vacanta. Din acest motiv, nu ar trebui sa va creeze probleme nici depozitarea acestuia, pentru ca poate fi depozitat si in spatii mai mici. In acelasi timp, este un produs foarte usor de intretinut si foarte practic in multe situatii.

Acest model are dimensiunile de 180 cm latime si 200 cm lungime, fiind potrivit pentru paturi, respectiv saltele mari, de doua persoane.

Concluzii si Pareri

Memory foam 5 cm Divaflex este un topper de calitate, ce ofera un nivel de confort ridicat, de care te vei bucura pe tot parcursul noptii. Clientii actuali sunt foarte multumiti de el si sustin ca somnul lor s-a imbunatatit foarte mult mai ales pentru cei care aveau o saltea ceva mai uzata. Apreciaza faptul ca husa se poate detasa si ii pot aisgura o igienizare corespunzatoare. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Memory foam 5 cm Divaflex 180x200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Rezistent
  • Confortabil
  • Husa detasabila
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *