Topper Saltea Medico Plus Aloe Vera Merino cu doua fete cu fermoar Review si Pareri

by:

MedicoPlus

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul de saltea Medico Plus Aloe Vera Merino este un produs care va poate imbunatati in mod considerabil nivelul de confort pe parcursul noptii. Ofera un nivel de fermitate mediu si poate fi amplasat pe suprafata saltelelor, canapelelor sau chiar direct pe podea.

Topper-ul Medico Plus Aloe Vera Merino este un mode lortopedic si foarte confortabil ce asigura o buna sustinere intregului corp. Nucleu este realizat din componente calitative si poate fi o buna optiune is pentru cei care au probleme locomotorii, leziuni si probleme la nivelul spatelui si articulatiilor. Acesta are la baza o tehnologie speciala din doua straturi ce imbina doua tipuri de spuma cu densitate si duritate diferite. Astfel, se adapteaza nevoilor fiecaruia si va permite sa alegeti intre cele doua grade de fermitate: moale sau tare.

Nucleu este realizat din spuma memory cu grosimea de 4 cm si spuma ortopedica Medicocell cu grosimea de 4 cm. Fata de iarna este prevazuta cu strat de vata termoizolanta Mirawave si strat de spuma ortopedica Medicocell cu grosimea de 0.5 cm. In plus, este tratata cu Aloe Vera. Cealalta fata potrivita pentru toate anotimpurile este prevazuta cu strat de vata termoizolanta Mirawave  si strat de spuma ortopedica Medicocell cu grosimea de 0.5 cm. De asemenea, include patru benzi elastice pentru a fi mai stabil pe suprafata saltelei.

Un alt avantaj se refera la husa care a fost prevazuta cu fermoar, ceea ce va permite sa detasati husa usor si sa o spalati in masina de spalat rufe. In plus, este disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Vine la pachet cu o garantie impresionanta de 15 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Medico Plus Aloe Vera Merino este un topper de saltea confortabil ce sustine excelent corpul oferind un somn linistit. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si declara ca le-a imbunatatit considerabil nivelul de confort. Se odihnesc foarte bine pe suprafata sa si nu ezita sa il ia cu ei si in deplasari avand in vedere ca ulterior pot igieniza husa foarte usor. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Medico Plus Aloe Vera Merino

9.9

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Garantie 15 ani

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *