Topper Saltea Kring Luxury Caming, H5 cm, ,strat H4 cm latex cool gel, husa PES, 160×200 cm | Review si Pareri utile

by:

Latex

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Kring Luxury Caming este un model de topper de saltea realizat din latex care poate fi amplasat pe orice fel de suprafata imbunatatind nivelul de confort. Se muleaza perfect pe conturul corpului permitand astfel musculaturii sa se relaxeze eficient.

Topper-ul de saltea Kring Luxury Caming este o varianta potrivita pentru o saltea vechea sau chiar o canapea prea dura, reusind sa amelioreze disconfortul oferind un somn linistit. Latexul asigura o buna conductivitate termica astfel incat vara nu se va incinge, iar in sezonul rece va deveni calduros. In plus, se ruleaza usor si poate fi luat chiar si in deplasari.

In acelasi timp, este un produs usor de intretinut, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare caci ar putea deteriora produsul.

Dimensiunile acestuia sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-u Kring Luxury Caming reprezinta o solutie foarte buna pentru ameliorarea disconfortului creat de actuala suprafata de dormit, oferind un somn mai linistit si relaxant. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna optand pentru aceasta varianta caci se odihnesc excelente pe suprafata sa si nu ezita ori de cate ori au ocazia sa il ia chiar si in deplasari. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Kring Luxury Caming 160x200cm

9.6

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Confort termic sporit
  • Confortabil si usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *