Topper saltea Kring Luxury , H 8 cm spuma memory, 160×200 cm : Review si Pareri pertinente

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Kring Luxury este un model de topper foarte confortabil ce ofera un somn de calitate, eliminand disconfortul creat de actuala suprafata de dormit. Poate fi o varianta foarte buna, insa mai intai de toate, va propunem sa descoperiti cateva informatii utile.

Topper-ul de saltea Kring Luxury este prevazut cu spuma cu memmorie, imbunatatind in mod considerabil confortul saltelelor si al canapelor. Structura din spuma Memory Mirror Foam cu perforatii Free Air ofera un strat de confort suplimentar, reducand disconfortul creat de imbinarile canapelei si nu numai.

Mesa Free Air 3D permite aerului sa patrunda in interiorul topper-ului, eliberand umiditatea rezultata in timpul somnului. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta.

Husa topper-ului este realizata din tricot moale si foarte placut la atingere, imbogatit cu capsule cu ioni de argint ce determina eliberarea tensiunilor acumulate pe parcursul zilei. Ionii de argint inhiba dezvoltarea bacteriilor si microbilor, oferind astfel un mediu curat si sanatos.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu este recomandata utilizarea de produse chimice pe suprafata sa fiindca l-ar putea degrada ireversibil.

Avand in vedere ca este expediat rulat si vidata, va trebui sa asteptati in jur de 72 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Dimensiunile produsului sunt de 8 cm grosime, 160 cm latime si 200 cm lungime.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Kring Luxury  este o varianta de topper de saltea foarte buna, ce imbunatateste in mod considerabil nivelul de confort, oferind un somn linistit. Cei care l-au cumparat deja sunt foarte incantati de achizitie sustinand ca se odihnesc excelent. Sustin ca intr-adevar nivelul de confort s-a imbunatatit, nu mai au dureri de spate, iar ori de cate ori au ocazia, ruleaza rapid topper-ul si il iau in deplasari. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul foarte bun, recomandandu-l astfel si altor persoane.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Luxury 160x200 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Extrem de confortabil
  • Spuma Memory Mirror Foam
  • Mesa Free Air 3D
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *