Topper saltea Green Future Mellody 7 Zone Review si Pareri obiective

by:

Green Future

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Green Future Mellody 7 Zone este un topper de saltea ce doreste sa imbunatateasca nivelul de confort si sa asigure un somn linistit pe tot parcursul noptii. Pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu si poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Topper-ul de saltea Green Future Mellody 7 Zone este prevazut cu o structura din spuma poliuretanica elastica ce ofera 7 zone de confort mulandu-se pe ormele acestuia pentru a ameliora punctele de presiune si disconfortul resimtit la nivelul spatelui. Husa acestuia este realizata din microfibra moale si foarte placuta la atingere, iar avantajul acesteia este ca poate fi detasata si spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In plus, benefiicaza si de particule anti-alunecare din silicon ce o mentin fixa pe suprafata unde este amplasata.

De asemenea, este recomandat sa aspirati si sa aerisiti cu regularitate topper-ul pentru a indeparta particulele de praf din el. Nu folositi produse chimce de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi deteriorat ireversibil.

Pentru ca vine rulat si vidat, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti folia pentru a nu deteriora si produsul.

Are o grosime de 5 cm si este disponbil in mai multe variante de dimensiuni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Green Future Mellody 7 Zone poate fi o solutie eficienta pentru ameliorarea disconfortului creat de actuala suprafata de dormit. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegera facuta si sustin ca este un model confortabil, foarte practic si usor de intretinut, iar pentru ca se ruleaza usor, nu ezita sa il transporte si sa il foloseasca si in deplasari. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Green Future Mellody 7 Zone

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Se ruleaza usor

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *