Topper, FDM, Malta Visco Review si Pareri pertinente

by:

Mai multe

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul FDM Malta Visco poate fi o solutie excelenta pentru orice saltea incomoda sau canapea prea dura, reusind sa amelioreze disconfortul creat si sa asigure o suprafata de dormit comoda si relaxanta. Acesta este realizat din spuma cu memorie si pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mic spre mediu.

Topper-ul FDM Malta Visco este prevazut cu o structura speciala din 4 cm de visco ce reactioneaza la temperatura si presiunea corpului ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului astfel incat musculatura sa se relaxeze complet. De asemenea, prezinta si un strat de 3 cm de spuma profilata RavineBlue ce sustine eficient corpul si se adapteaza formelui acestuia. Husa acestuia este matlasata avand o grosime de 1 cm asigurand un mediu curat si igienic. Mai mult decat atat, aceasta poate fi detasata pentru a fi spalata direct in masina de spalat rufe.

Topper, FDM, Malta Visco review

Fiindca topper-ul este expediat in forma rulata si vidata, dupa despachetare, va avea nevoie de minim 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit. Fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

In plus, este disponibil intr-o gama destul de variata de dimensiuni, atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

FDM Malta Visco este un topper confortabil si usor de intretinut ce poate imbunatati semnificativ nivelul de confort. Cumparatorii sustin ca este este foarte comod si le-a ameliorat extrem de mult disconfortul creat de salteaua prea dura, astfel ca acum se pot odihni mult mai bine si nici nu se mai confrunta cu dureri de spate. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata optand pentru acest model si considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: FDM Malta Visco

9.4

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila in masina de spalat rufe
  • Disponibil in mai multe variante de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *