Topper Dormeo Hero 180×200 – Review si Impresii

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Dormeo Hero este un topper ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate ridicat, putand fi amplasat pe orice tip de suprafata indiferent ca este vorba de canapele dure, saltele foarte tari sau vechi. In plus, beneficiaza de trei zone de confort care alaturi de tratamentul Re-Vitalize contribuie la un nivel de confort ridicat pentru a te putea bucura de un somn linistit.

In acelasi timp, acest topper reuseste sa ofere un suport optim capului, gatului, soldurilor si picioarelor, distribuind in mod egal greutatea corporala pe suprafata sa. In plus, elibereaza punctele de presiune pentru ca musculatura sa se relaxeze in totalitate, iar tu sa te poti odihni exact asa cum iti doresti. Mai mult decat atat, tratamentul Clean Effect asigura o buna protectie impotriva bacteriilor, acarienilor si mirosurilor neplacute. Deoarece detine si puncte antialunecare, acest lucru inseamna ca nu va exista riscul sa alunece de pe suprafata unde este amplasat.

Topper-ul Dormeo Hero poate fi amplasat chiar si pe podea unde sa se poata juca copiii. Nu este nicio problema daca se murdareste, fiindca husa se detaseaza si se poate spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Deci, nu ar trebui sa va ingrijorati din aceasta privinta.

Totodata, este prezent si sistemul AirX ce ofera o ventilatie optima structurii interne. Cu alte cuvinte, aerul patrunde eficient in interiorul topper-ului, eliminand rapid umezeala pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Iar fiindca se poate rula foarte usor, il poti lua cu tine si in vacanta, neocupand mult spatiu in portbagaj.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 4.5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Dormeo Hero poate fi, din punctul meu de vedere, o varianta de luat in calcul atunci cand doresti sa iti imbunatatesti nivelul de confort al actualei saltele pe care dormi. Cumparatorii sustin ca se odihnesc bine pe suprafata sa, iar ceea ce apreciaza in mod deosebit se refera la rezistenta lui in timp si la modul de intretinere foarte usor. Il recomanda si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Dormeo Hero 180x200 cm

9.4

Calitate

9.3/10

Confort

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tratament Clean Effect
  • Sistem AirX
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *