Supra Saltea, Corector 3+3 cm, Husa Aloe Vera, Detasabila, Dolce Dormire

by:

Dolce Dormire

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

 

Dolce Dormire Corector 3+3 este un topper de saltea menit sa imbunatateasca nivelul de confort asigurand un somn de calitate. Ofera un nivel de fermitate mediu si poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Supra salteaua Dolce Dormire Corector 3+3  este realizata din spuma poliurtanica si spuma cu memorie, putand reduce considerabil nivelul de confort creat de actuala suprafata de dormit. De asemenea, are capacitatea de a reduce si disconfortul resimtit din cauza imbinarilor de la canapea, asigurand astfel un somn de calitate.

Acesta este format din doua straturi si anume: un strat de 3 cm de spuma poliuretanica ortopedica si un strat de 3 cm de spuma cu memorie. Acestea sunt imbracate intr-o husa pe care o puteti detasa si spala in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Mai mult decat atat, este tratat cu extract de Aloe Vera ce ofera un medu mai curat si mai sanatos. In plus, benzile elastice va ajuta sa fixati produsul pe suprafata de dormit pentru a preveni alunecarea lui.

Totodata, poate fi rulat foarte usor si il veti putea lua cu voi chiar si in deplasari. Ar fi bine sa aerisiti periodic produsul pentru a ii asigura o buna intretinere.

Grosimea produsului este de 6 cm si este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni, atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. In plus, vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Dolce Dormire Corector 3+3 este un produs de calitate, care asigura un confort mai bun si un somn de calitate. Cumparatorii a caror numar nu este deloc mic sunt de parere ca au facut o alegere excelenta optand pentru acest model. Se odihnesc foarte bine pe suprafata, este deosebit de confortabil, dar si usor de intretinut. Faptul ca pot detasa husa reprezinta un plus important fiindca il pot lua cu ei oriunde caci la intoarcere o vor putea curata eficient. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Dolce Dormire Corector 3+3

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte confortabil
  • Rezistent
  • Husa detasabila si lavabila
  • Spuma cu memorie

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *