Topper Cool Gel, Memory Foam, Sleepy Silver Memory Exclusive 6 cm Review si Pareri

by:

Sleepy

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Cool Gel Memory Foam Sleepy Silver Memory Exclusive 6 cm este un produs potrivit pentru a imbunatati nivelul de confort si de a asigura un somn linistit pe parcursul noptii. Pune la dispozitie un nivel de fermitate scazut asigurand o suprafata de dormit moale. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Topper-ul Sleepy Silver Memory Exclusive 6 cm este prevazut cu un miez din spuma cu memorie profilata, cu capsule de gel de racire si efect de masaj, avand o densitate de 50 de kg/mc. Este o solutie practica pentru a imbunatati nivelul de confort si il puteti aseza pe orice fel de suprafata de la saltele vechi sau prea dure pana la canapele. Totodata, imbunatateste pozitia in timpul somnului si ofera o buna sustinere corpului.

Un avantaj consta si in husa prevazuta cu fermoar care va permite sa o detasati usor si sa o spalati in masina de spalat rufe. Astfel, ii veti putea asigura o igienizare eficienta si puteti lua produsul si in deplasari.

Prezinta o grosime de 6 cm si este disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 2 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Sleepy Silver Memory Exclusive 6 cm este un topper de saltea comod si foarte practic care va poate imbunatati calitatea somnului. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca reuseste sa reduca presiunea de pe spate, sa amelioreze durerile si sa ofere un somn linistit. In plus, apreciaza faptul ca pot detasa husa astfel ca nu ezista sa ia topper-ul si in deplasari, acolo unde au posibilitatea. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Silver Memory Exclusive 6 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *