Topper Saltea Best Sleep H 6cm Review si Pareri pertinente

by:

Best Sleep

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

 

Topper-ul de saltea Best Sleep H 6cm este o solutie practica prin care va puteti imbunatati nivelul de confort pentru a avea parte de un somn linistit. Ofera un nivel de fermitate mediu si poate fi amplasat pe orice fel de suprafata.

Topper-ul Best Sleep H 6cm este fabricat din 4 cm de spuma poliuretanica si 2 cm spuma High Resilience, avand o densitate de 30 kg/mc. Poate fi amplasat pe orice fel de saltea fie o saltea vechea sau prea dura, pe canapea sau chiar direct pe podea, oferind un bun confort.

Husa este realizata din tenecel si este prevazuta cu fermoar, ceea ce va permite sa o detasati usor si sa o spalati in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In acest fel, ii veti putea asigura o buna igienizare, ceea ce va face sa puteti lua produsul cu voi si in deplasari.

Acest model are o grosime de 6 cm si este disponibil in variante de marimi atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul de saltea Best Sleep H 6cm este o solutie eficienta pentru mai mult confort foarte accesibila ca pret la care puteti apela oricand. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si confirma faptul ca le-a imbunatatit foarte mult nivelul de confort. Durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut complet, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. Il recomanda astfel mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Best Sleep H 6cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila
  • Usor de transportat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *