Topper saltea Aloe Vera Love Review si Pareri utile

by:

Ekotex

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul de saltea Aloe Vera Love este un model realizat din spuma poliuretanica ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Totodata, acesta este capabil sa sustina o greutate de pana la 140 de kg de persoana.

Topper-ul Aloe Vera Love va poate ajuta sa imbunatatiti considerabil nivelul calitatii somnului. Poate fi amplasat pe orice fel de suprafata precum saltele dure sau prea vechi, canapele incomode, ba chiar il puteti lua si in deplasari. Nucleul este fabricat din spuma poliuretanica Sonnocell cu grosimea de 4 cm si densitatea de 30 kg/mc ce asigura o duritate medie spre mare. Totodata, ofera un bun suport pentru coloana vertebrala, timp in care relaxeaza musculatura.

Husa este tip Aloe Vera, un material ce permite o buna ventilatie astfel incat produsul sa nu retina umezeala in interiorul sau.

Partea laterala este fabricata dintr-un material 3D car permite o buna circualtie a aerului astfel incat toata umezeala rezultata in timpul somnului sa fie eliberata rapid. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Intretinerea acestuia este foarte simpla, este recomandata doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, utilizarea de produse chimice de curatare, fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Un alt avantaj se refera la gama foarte variata de dimensiuni in care este disponibil, atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 5 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Aloe Vera Love este un model confortabil ce ofera o buna sustinere corpului putand fi o vairanta inspirata pentru imbunatatirea nivelului de confort. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca se odihnesc bine pe suprafata sa. Nu ezita sa il foloseasca si in vacante, ori de cate ori au ocazia. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Aloe Vera Love

9.7

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *