Topper Saltea Sleepmode Aloe Memory CREAMY NATURAL, 130Х190, 6 cm

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Aloe Memory CREAMY NATURAL este un model de topper realizat din spuma cu memorie, imbunatatind  in mod considerabil nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Poate fi amplasat pe suprafata unor saltele vechi sau noi, canapele dure ori il puteti lua chiar si in deplasari.

Topper-ul Aloe Memory CREAMY NATURAL este prevazut cu nucleu realizat din 4 cm de spuma cu memorie, ce reactioneaza eficient la greutatea si temperatura corporala. Astfel, greutatea este distribuita in mod uniform pe suprafata sa, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, astfel incat musculatura se poate relaxa in totalitate. Este recomandat chiar si pentru persoanele care sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui, oferind un nivel de fermitate ridicat.

Husa topper-ului este realizata din material textil ce permite buna ventilare interioara a produsului, astfel ca toata umezeala rezultata in timpul somnului este eliminata rapid. In acest fel, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in interiorul sau. In plus, fiindca dispune pe toate colturile de benzi elastice, topper-ul poate fi fixat foarte usor pe suprafata saltelei, prevenind alunecarea acestuia.

Fiindca este expediat in forma rulata si vidata va trebui ca dupa despachetare sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma intitiala, astfel incat sa poata fi utilizat. Greutatea maxima pe care o poate sustine de persoana este de 140 de kg.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 130 cm latime, 190 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Aloe Memory CREAMY NATURAL este un topper foarte practic si foarte util in multe situatii, oferind un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de modul in care se odihnesc pe suprafata sa, declarand ca nivelul de confort s-a schimbat considerabil. Dimineata se trezesc mult mai relaxati si, cel mai important, fara dureri de spate. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Aloe Memory CREAMY NATURAL 130x190 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Benzi elastice pentru o fixare mai buna
  • Husa tratata cu Aloe Vera
  • Nucleu ortopedic
  • Poate sustine greutati de pana la 140 de kg/persoana

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *