Topper Latex Somnart – Review si Recomandari

by:

Somnart

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

Latex Somnart este un topper realizat din latex ce reuseste sa sporeasca in mod considerabil nivelul de confort, oferind un somn linistit pe tot parcursul noptii. Totodata, acesta ofera un nivel de fermitate mediu si poate fi amplasat pe orice tip de suprafata, in orice situatie, descurcandu-se eficient.

Este important de amintit faptul ca latextul reprezinta un material organic, liber de toxine ce poate absorbi foarte bine umiditatea. Acesta reprezinta, practic, secretia laptoasa a arborelui de cauciuc, fiind recoltat cel mai adesea in Asia de Sud-Est. Mai mult decat atat, acest model de topper elibereaza punctele de presiune din zona gleznelor, genunchilor, coapselor, pelvisului,, lombara, umerilor si capului, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate, pentru a te putea bucura de un somn linistit pe tot parcursul noptii. Ofera un suport anatomic corpului, astfel incat acesta sa capete o pozitie corecta.

Husa topper-ului Latex Somnart este realizata din tricot 100% poliester cu o densitate de 180 g/mp. Aceasta este prevazuta cu fermoar, motiv pentru care poate fi foarte usor de detasat si, ulterior, poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 60 de grade Celsius.

In ceea ce priveste dimensiunile disponibile, modelul in discutie poate fi regasit in variantele 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, respectiv 180 x 200 cm.

Concluzii si Pareri

Latex Somnart este un topper de saltea confortabil si rezistent, ce ofera un somn de calitate pe toata durata noptii. Clientii actuali sunt foarte multumiti de el si sustin ca nivelul de confort s-a imbunatatit considerabil. A fost amplasat pe diverse tipuri de suprafete cum ar fi saltele mai dure sau mai moi, noi sau vechi, canapele foarte tari si de fiecare data s-a dovedit a fi la fel de eficient. In plus, il iau chiar si in vacante fiindca se ruleaza foarte usor, iar husa detasabila le permite sa o igienizeze corespunzator. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere reusita al carui raport calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Latex Somnart

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Latexul ofera beneficii multiple
  • Suport anatomic
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *